Mandat de executare: 8 luni de închisoare pentru ameninţare

0
399

La finalul săptămânii trecute poliţiştii sigheteni au desfăşurat activităţi pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii emis pe numele unui localnic. Pe strada 22 Decembrie, poliţiştii au identificat un bărbat, în vârstă de 36 de ani, pe numele căruia Judecătoria Sighetu Marmaţiei a emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate. Sigheteanul a fost condamnat la executarea a 8 luni detenţie pentru comiterea infracţiunii de ameninţare. Bărbatul îşi va executa pedeapsa în penitenciar.

Bănuiţi de furturi, identificaţi de poliţişti

Doi tineri, care au sustras bunuri dintr-o locuinţă respectiv o societate comercială, au fost identificaţi de poliţişti, la finalul săptămânii trecute. Poliţiş­tii au reuşit să recupereze o parte din prejudiciu.
Un băimărean, în vârstă de 24 de ani, a pătruns prin efracţie într-un apartament situat la parterul unui imobil de pe strada Melodiei, din Baia Mare, şi a sustras un LCD, în valoare de 1.500 lei.
La Sighetu Marmaţiei, un alt tânăr, în vârstă de 20 de ani, în noaptea de 28/29 ianuarie a.c., a pătruns într-un magazin, de unde a furat bani şi bunuri. Valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 4.000 lei.
În ambele cazuri, poliţiştii continuă cercetările, cu bănuiţii în stare de libertate, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestora.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.