6 situaţii de urgenţă

0
344

În perioada 29-31 ianuarie, pompierii maramureşeni au intervenit în 6 situaţii de urgenţă.
• Vineri, în localitatea Săsar a fost semnalat un incendiu izbucnit la încăperea unei centrale termice. Focul a distrus izolaţia instalaţiei electrice, lemne de foc şi deşeuri de hîrtie. De asemenea, s-a degradat şi instalaţia de apă potabilă. În urma incendiului, o persoană a suferit arsuri de gradele II şi III pe 55 % din suprafaţa corpului. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigaţii medicale, iar ulterior a fost transportată, pe cale aeriană, la un spital din capitală.
• Sîmbătă, Garda de Intervenţie Bogdan Vodă a lichidat un incendiu în localitatea Strâmtura. Focul a distrus 160 de metri pătraţi din acoperişul din lemn al casei, circa 40 de metri pătraţi de perete din lemn, diverse obiecte de mobilier şi electrocasnice. Pompierii militari din Fărcaşa şi cei din Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unor incendii izbucnite la coşuri de fum din localităţile Buzeşti şi Tăuţii Măgherăuş. În amble cazuri, a ars doar funinginea din coşuri.
• Duminică, pompierii din Borşa au lichidat un incendiu la un container de gunoi. În urma incendiului, au ars circa 50 kg de deşeuri menajere. La Vişeu de Jos, pompierii au stins un incendiu la o afumătorie, unde au ars circa 6 metri pătraţi din suprafaţa afumătoriei şi circa 10 metri pătraţi din acoperişul bucătăriei de vară.
Personalul SMURD Maramureş a intervenit la 51 de cazuri medicale: Baia Mare – 20 de cazuri, Sighetu Marmaţiei – 8, Fărcaşa – 9, Bogdan Vodă – 6, Vişeu – 1, Borşa – 4 şi Tîrgu Lăpuş – 3.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.