Cristian Diniş Vârtic s-a retras din activitatea sportivă

0
1007

După retragerea din activitatea sportivă a lui Michael Wiringi, un alt jucător al vicecampioanei a decis să spună adio rugby-ului de performanţă. Cristian Diniş Vârtic, de nouă ani sub culorile zimbrilor, a ales să renunţe la activitatea sportivă. Jucătorul în vîrstă de 33 de ani a cunoscut cele mai mari performanţe la clubul antrenat de Eugen Apjok şi Vasile Lucaci, centrul cucerind cu formaţia băimăreană nu mai puţin de 6 trofee: 4 titluri ale SuperLigii şi 2 Cupe ale României. Pe lîngă faptul că Diniş Vârtic a fost unul dintre oamenii importanţi ai CSM Ştiinţa Baia Mare, jucătorul născut la Lupeni, prin evoluţiile sale remarcabile, a ajuns să evolueze în nouă partide pentru selecţionata Lupilor Bucureşti, şi a fost convocat şi de 19 ori la naţionala României de seniori (10 ca titular şi 9 din postura de rezervă).
Cristian este căsătorit cu handbalista Georgeta Diniş Vârtic, care a evoluat multe sezoane pentru HCM Baia Mare, iar actualmente este jucătoarea lui CSM Bistriţa, cei doi avînd împreună şi o fetiţă de 4 ani, pe numele ei Cristina.
Cristian Diniş Vârtic va rămîne un nume cu rezonanţă pentru rugby-ul maramureşean, fiind unul dintre jucătorii care au pus umărul la performanţele CSM Ştiinţa Baia Mare din ultimii ani.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.