Primarul Cherecheş i-a invitat pe şefii societăţilor şi serviciilor de utilităţi publice la întâlnire cu cetăţenii din Ferneziu

0
556

Primarul Cătălin Cherecheş şi reprezentanţii societăţilor din domeniul utilităţilor publice (Vital, Drusal), ai Poliţiei Locale, Serviciului Public de Asistenţă Socială şi cei care se ocupă de drumuri la nivelul administraţiei publice locale au fost prezenţi miercuri, 3 februarie 2016, în cartierul Ferneziu la o întâlnire cu cetăţenii, membri ai Consiliului Civic de Cartier.
Au fost discuţii despre probleme şi rezolvările lor, dar şi despre proiectele de dezvoltare ale cartierului Ferneziu. S-a discutat despre lucrările care vor fi efectuate la nivelul infrastructurii rutiere, cu atât mai mult cu cât aici au fost efectuate lucrări de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare.
Cătălin Cherecheş, pri­marul municipiului Baia Mare: „Îmi doresc trei lucruri pentru această zonă. Să reabilităm toate străzile care au fost afectate de lucrările de apă şi canalizare, dar şi canalele pentru apele pluviale pe care le vom decolmata, consolida, betona astfel încât să nu mai existe riscul inundării unor proprietăţi. După ce terminăm cu organizarea de şantier de la Coloanele de la Limpedea ar trebui să organizăm din punct de vedere turistic lucrurile pentru a da zonei o nouă înfăţişare. Este un obiectiv cu caracter turistic şi e bine să arate frumos. După aceea trebuie să vedem din punct de vedere legal ce facem cu fostul complex, unde putem să gândim un fel de centru de cartier. Tot terenul respectiv a fost retrocedat. Ştim care e proprietarul şi o să încercăm să găsim o variantă pentru un schimb de terenuri şi zona asta să o redăm cartierului pentru că în primul rând se poate amenaja acolo un mic părculeţ, un loc de joacă, un loc şi pentru bătrâni şi pentru cei tineri. Să fie un loc de centru de cartier”.

Administraţia locală va avea un birou în cartierul Ferneziu

Din dorinţa de a facilita accesul cetăţenilor care au de depus diverse documente la diverse servicii din cadrul administraţiei publice locale, municipalitatea va amenaja un spaţiu în cartierul Ferneziu. Aici, cetăţenii vor putea să îşi depună hârtiile necesare pentru diverse servicii care ţin de autoritatea locală. De asemenea, o dată pe săptămână biroul va deservi ca spaţiu pentru audienţele pe care le va susţine primarul Cătălin Cherecheş sau alţi responsabili din cadrul serviciilor existente la nivelul autorităţii locale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.