Dăruieşte bucurie cu mărţişoarele “Esperando”

0
576

În urmă cu 15 ani, a luat fiinţă Asociaţia Esperando. De atunci, în cadrul acesteia, se oferă servicii de sprijin complexe pentru persoanele cu nevoi speciale şi familiile acestora.    Misiunea Asociaţiei Esperando este de a face mai frumoasă viaţa oamenilor, mai ales a celor cu nevoi speciale.
Şi în acest an, copiii, tinerii şi adulţii cu nevoi speciale, alături de personalul Asociaţiei Esperando au pregătit o gamă variată de mărţişoare.
Toţi cei care doresc să le surprindă într-un mod plăcut pe doamnele şi domnişoarele din viaţa lor (soţii, fiice, angajate, colege) o pot face acum, oferindu-le aceste mărţişoare speciale.
Cine achiziţionează mărţişoare de la Asociaţia Esperando câştigă bucuria, mulţumirea sufletească de a fi ajutat copiii, tinerii şi adulţii cu dizabilităţi să aibă o viaţă mai frumoasă. De asemenea, veţi oferi bucurie atât doamnelor cât şi domnişoarelor cărora le dăruiţi mărţişoarele şi vă veţi alege cu produse frumoase şi de calitate. Mărţişoarele vor fi comandate din timp la Centrul de Zi Esperando, la telefon/fax: 0362.401.363, mobil: 0728.31.83.71 sau pe str. G. Coşbuc 6/6 Baia Mare. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.