Uros Vilovski, în echipa etapei 19

0
872

După ce săptămîna trecută Albert Cristescu a fost ales în echipa etapei a XVIII-a, în această rundă a venit rîndul unui alt pivot de la HCM Minaur să fie ales de site-ul handbalvolei.ro în echipa etapei. Este vorba de Uros Vilovski, care în meciul de luni seara împotriva echipei CSM Ploieşti a reuşit să marcheze şapte goluri.
Din echipa etapei cu numărul 19 mai fac parte Ionuţ Irimuş (Dinamo Bucureşti), Mihai Timofte (Politehnica Timişoara), Ilie Vaidasigan (HC Adrian Petrea Reşiţa), Mihai Bujor (HC Vaslui), Cris­tian Adomnicăi (Potaissa Turda), respectiv Andrei Mihalcea (HC Odorhei).
Uros Vilovski joacă pe postul de pivot şi are dublă cetăţenie (sîrbă şi maghiară). Mare parte a carierei sale, Uros Vilovski a jucat pentru MKB Veszprem, iar în ultimii ani a fost împrumutat la Montpellier şi Balatonfuredi. În vara anului 2015, Uros Vilovski a semnat cu HCM Minaur Baia Mare.
În etapa următoare, cea cu numărul 20 din Liga Naţională, HCM Minaur va evolua în deplasare la Potaissa Turda, duminică, începînd cu ora 11.15, în direct la Digi Sport. În tur, la Baia Mare, HCM Minaur s-a impus în faţa Potaissei cu scorul de 32-25. Informaţie furnizată de minaur.ro.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.