Preoţi de confesiuni diferite au sfinţit sediul Coaliţiei pentru Baia Mare

0
744

O dovadă a deschiderii platformei civice a lui Cătălin Cherecheş spre întreaga comunitate, în toată diversitatea ei

La finalul săptămânii trecute, primarul Cătălin Cherecheş, cel care a demarat platforma civică Coaliţia pentru Baia Mare a invitat preoţi de confesiuni diferite pentru a sfinţi sediul în care îşi are sediul platforma civică. Preotul romano – catolic Ioan Roman, parohul Bisericii Romano – Catolice „Sfânta Treime” din Piaţa Cetăţii şi preotul consilier Ioan Pop, Parohul Bisericii „Sfântul Nicolae” din Piaţa Cetăţii au sfinţit sediul Coaliţiei pentru Baia Mare, situat pe str. Victoriei nr. 2, intrarea dinspre Podul Viilor. Inclusiv prin prezenţa celor doi preoţi de confesiuni diferite s-a demonstrat deschiderea Coaliţiei pentru Baia Mare spre întreaga comunitate, în toată diversitatea ei.
Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare: „Am făcut primul pas în acest sediu al Coaliţiei pentru Baia Mare aşa cum se cuvine, lăsându-i atât pe preotul ortodox, cât şi pe preotul catolic să ne dea binecuvântarea şi să sfinţească acest spaţiu. Pe de altă parte este şi unul dintre locurile care mie îmi amintesc de începuturile activităţii mele. Este clădirea pe care am cumpărat-o când aveam 23, 24 de ani şi ştiu că am muncit un an de zile, zi şi noapte aici, ca să o reabilitez. Este dovada faptului că ceea ce faci pentru tine poţi să faci şi pentru comunitate şi exemplul pe care îl dai într-un mod personal este exemplul cel mai sănătos. Îi invit pe cei care iubesc Baia Mare să vină alături de noi şi să facem lucruri frumoase pentru acest oraş”.
Toţi cei care doresc să susţină proiectele de dezvoltare ale municipiului Baia Mare, să îl susţină pe Cătălin Cherecheş pentru un nou mandat de primar şi îşi doresc ca în următorul mandat în Consiliul Local să ajungă profesionişti din toate domeniile, sunt aşteptaţi să se înscrie în Platforma civică „Coaliţia pentru Baia Mare”. În fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9.00 şi 19.00, la sediul situat pe strada Victoriei nr. 2, intrarea dinspre Podul Viilor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.