Sergiu Jurj, al şaptelea transfer

0
1050

FC Municipal Baia Mare a perfectat ieri al şaptelea transfer al iernii, prin aducerea atacantului Sergiu Jurj sub formă de împrumut de la CS U Craiova. Atacantul care tocmai ieri a împlinit 18 ani a semnat un contract pînă la finalul actualei stagiuni, băimărenii avînd prima opţiune de cumpărare definitivă în cazul în care se promovează pe prima scenă. Jurj nu este străin de Maramureş, el fiind stabilit la Sighetu Marmaţiei, dar născut în Braşov. Sergiu şi-a făcut junioratul la Ardealul Cluj şi este un jucător convocat frecvent la naţionala României Under 18. FC Municipal Baia Mare are în acest moment cinci jucători Under 19 în lot, pe parcursul unui joc de liga a doua fiind obligatorie folosirea a doi jucători tot timpul: Silviu Balaure, Cosmin Sîrbu, Dănuţ Munteanu, Sergiu Jurj şi Adrian Şter.

Victorie la zero, în al patrulea amical

• FC Municipal Baia Mare – FC Zalău 5-0 (0-0)
Al patrulea amical al grupării antrenate de Dorin Toma şi Cristian Bogdan s-a soldat cu cea mai clară victorie, 5-0 împotriva formaţiei de liga a treia FC Zalău, fosta contracandidată din sezonul trecut la promovare, meci disputat la Nyirbator, unde FC Municipal se află pentru pregătiri pentru cinci zile. Dacă după prima parte rezultatul a fost acelaşi ca la primul fluier, în partea secundă echipa de liga secundă a marcat prin Sîrbu – 2, Deac, Urs şi Vasile Pop. Din păcate, Sorin Buşu, venit de cîteva zile în curtea FC Municipal, s-a accidentat la claviculă şi va reveni în Baia Mare pentru efectuarea unui RMN. Tehnicienii băimăreni au aliniat următoarea formulă de joc: Ormenişan – Străuţ, Daminuţă, Ilie, Duruş – Ignea, D. Munteanu – V. Pop, Vasilache, Păcurar, Cârjan. Au mai evoluat: Bota – Giurgiu, Oltean, Buşu, E. Dică, Deac, Sîrbu, Urs şi Sbârcea.
FC Municipal Baia Mare are programat ultimul amical înaintea începerii campionatului sîmbătă, 20 februarie, de la ora 14, la CSM Sighetu Marmaţiei.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.