Cu gîndul la victorie şi la calificare

0
488

• HCM Baia Mare – Thuringer HC •

HCM Baia Mare joacă azi cu gîndul doar la victorie şi la calificarea în sferturile de finală ale Champions League, formaţia antrenată de Aurelian Roşca urmînd să se dueleze, de la ora 18, în direct la Digi Sport 1, cu Thuringer HC. Vicecampioana României nu are altă variantă decît cea a cuceririi celor două puncte, un eventual succes calificînd echipa noastră, şi matematic, în sferturi. Băimărencele sînt obligate şi de parcursul fără greşeală din grupele principale să joace la victorie, unde a acumulat opt puncte din opt, elevele lui Roşca şi Băban avînd un moral excelent înaintea acestei dispute. HCM Baia Mare trebuie să evolueze la capacitate maximă, chiar dacă adversarul de azi se află pe ultimul loc în grupa principală 1, cu numai un punct. Disputa nu va fi una facilă, echipa actuală a băimărencei Eliza Buceschi dorindu-şi cel puţin o victorie în această fază a competiţiei. Dacă HCM Baia Mare îşi va impune jocul de la început şi va juca în stil de mare echipă, sîntem convinşi că cele două puncte vor fi acontate. Victoria din Germania (25-23) şi cu susţinerea minunaţilor suporterilor băimăreni ne dau dreptul să credem că HCM Baia Mare este favorită clară în acest joc şi că va ieşi învingătoare din disputa cu echipa lui Herbert Muller. În cazul unui succes, trupa lui Aurelian Roşca se poate gîndi chiar şi la locul secund în grupă, cu condiţia cîştigării şi a disputei de peste o săptămînă din Ungaria, cu Ferencvaros. Partida dintre HCM Baia Mare şi Thüringer HC va fi arbitrată de Saso Krkacev şi Gjoko Kolevski (Macedonia). Delegat din partea Federaţiei Europene de Handbal va fi Ivan Dolejs (Cehia).
Preţul unui bilet la meciul de azi costă 50 de lei, iar în sectorul F, 30 de lei. Biletele se pot procura azi de la casele sălii polivalente, între orele 10 şi 18.
Programul etapei 5, Grupa Principală 1
• Vineri, 19 februarie: HCM Baia Mare – Thuringer HC, ora 18, Digi Sport 1
• Sîmbătă, 20 februarie: Rostov-Don – Fleury Loiret Handball, ora 15; Larvik HK – FTC-Rail Cargo Hungaria, ora 20.

Bilete pentru meciul cu FTC-Rail Cargo

Suporterii echipei HCM Baia Mare care doresc să asiste la meciul cu FTC Rail Cargo Hungaria, de la Budapesta, din data de 27 februarie, ora 14.30, pot să îşi achiziţioneze bilete de intrare la preţul de 12 euro/tichet.
Acestea se pot achita la sediul clubului HCM Baia Mare din Piaţa Libertăţii nr. 15 (Clădirea Millenium 3) după următorul program: vineri, 19 februarie, între orele 10.00 şi 14.00. Informaţii suplimentare la telefon 0732-908050 (Alina Orza).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.