Duminică: Academia Minaur – CSU CNOT Braşov

0
395

Mîine, 21 februarie, Academia de Handbal Minaur Baia Mare întîlneşte, pe teren propriu, de la ora 12, în cadrul etapei 16 a returului Diviziei A, Seria B, formaţia CSU CNOT Braşov. Înaintea acestui duel, cele două grupări sînt despărţite în clasament de cinci locuri – gazdele ocupă poziţia a patra, cu 22 de puncte, iar oaspeţii de duminică se află pe locul nouă, cu 16 puncte. Băimărenii pleacă cu prima şansă în această dispută, un eventual succes făcînd să-şi consolideze poziţia din clasament. Partida dintre Academia de Hand­bal Minaur Baia Mare şi CSU CNOT Braşov va fi arbitrată de cuplul de liga naţională M. Pintea (Cluj-Napoca) / M. Sas (Oradea).
Programul etapei 16
• Sîmbătă, 20 februarie: CSM Oradea – Universitatea Craiova; Universitatea Cluj-Napoca – ACS Muhlbach Sebeş
• Duminică, 21 februarie: Academia de Handbal Minaur Baia Mare – CSU CNOT Braşov, ora 12 • Joi, 25 februarie: HC Sibiu – CSM Făgăraş • Miercuri, 2 martie: CNE Sighişoara – CSM Satu Mare. Politehnica II Timişoara şi HCM Sighişoara stau.

Bogdan Dobra, convocat la naţionala de cadeţi

Juniorul Academiei de Handbal Minaur, Bogdan Dobra, a fost convocat la naţionala de cadeţi pentru o perioadă de pregătire (16-29 februarie) la Sighişoara. La finalul perioadei de pregătire, naţionala de cadeţi antrenată de Titel Răduţă va participa la jocuri internaţionale în Serbia.
Bogdan Dobra, născut pe 25 ianuarie 2000, joacă pentru echipa de juniori II ai Academiei de Handbal Minaur pe postul de centru. Alături de colegii săi, Bogdan a cîştigat seria H a sezonului regulat rezervat juniorilor II. În această iarnă, Bogdan Dobra a evoluat pentru echipa de Divizia A în jocurile pe care aceasta le-a disputat în perioada de pregătire.

AH Minaur organizează, duminică, turneul II la juniori IV

Duminică, 21 februarie, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, Academia de Handbal Minaur organizează al doilea turneu din Campionatul Naţional rezervat juniorilor IV. La acest turneu vor participa trei echipe, Academia de Handbal Minaur, CS Extrem şi CSŞ 2 Baia Mare.
Faţă de turneul precedent, cînd Academia de Handbal a cîştigat toate partidele, în turneul de pe 21 februarie nu va mai participa CS Seini.
Pe 21 februarie se vor disputa doar trei meciuri, între ele intercalîndu-se şi partida de Divizia A dintre Academia de Handbal Minaur şi CSU CNOT Braşov.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.