AS Independenţa Baia Mare, cantonament la Băile Olăneşti

0
820

În perioada 6-12 februarie, “domniţele rîului” au efectuat cantonamentul de iarnă, etapă importantă în pregătirea unui retur de foc în Superliga feminină de fotbal. Etichetăm, retur de foc, deoarece pentru atingerea obiectivului propus, rămînerea în primul eşalon, băimărencele pornesc din poziţia locului 7, loc care le conduce spre baraj. Locaţia, Băile Olăneşti, a fost excelentă în atingerea scopului propus. Oportunitatea oferită de sponsor a fost ideală. Complexul Noel, prin condiţiile de cazare şi masă, dar şi ospitalitatea personalului, a fost gazda perfectă.
Practic, AS Independenţa Baia Mare a pus bazele unei serioase relaţii de imagine în care longevivul serial al televiziunii Prima TV, intrat în 2015 în Cartea Recordurilor şi reprezentat de Grig Chiroiu alături de echipa “Trăsniţii”, aduc zîmbetul pe buze fanilor inspiraţi şi de plăcerea de-a juca fotbal a “domniţelor rîului”. Mai mult, colaborarea începută dă speranţe spre definirea unor termeni noi, de dezvoltare şi implicare. Foarte probabil, în viitorul apropiat se vor efectua transferuri importante susţinute prin acest acord. Cu alte cuvinte, “Trăsniţii” şi “Independenţa” vor să facă diferenţa cu buna dispoziţie, dincolo de orice dificultăţi, din activităţile lor de zi cu zi.
Antrenoarea Irina Codrea a deplasat în acest cantonament următoarele sportive: portari – Ana Matesan şi Krisztina Szoke-Nagy; jucătoare de cîmp – Florica Codrea, Alexandra Zsiga, Amalia Hohman, Andreea Pop, Alexandra Marian, Diana Pop, Raluca Pteanc, Adelina Fedor, Alexandra Buftea şi junioarele promovate – Rebeca Mariş, Lorena Varga, Daiana Burde, Roberta Silaghi, Romina Şerban, dar şi Cătălina Dale, transferată de la AS Venus MM Satulung.
Pînă în 6 martie, cînd va debuta partea a doua a campionatului, se vor disputa o serie jocuri amicale, prin care se speră ca jucătoarele de la AS Independenţa să fie pregătite 100% în abordarea returului cu optimism şi încredere în atingerea obiectivului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.