După ce adulţii şi-au perfecţionat figurile latino, perechile de performanţă încep lupta pentru medaliile anului 2016

0
457

30 de adulţi din grupele de intermediari şi de avansaţi ale şcolii de dans Prodance 2000 Baia Mare au participat la un workshop de dansuri latino susţinut de Judit Borzasi de la Sonrisa Dance Center din Cluj-Napoca. Accentul a fost pus pe salsa, bachata şi kizomba. Şi dacă sfîrşitul săptămînii trecute a fost incendiar la Prodance 2000 din cauza ritmurilor latino, la finele acestei săptămîni atmosfera va fi din nou fierbinte la şcoala de dans băimăreană, de data aceasta pentru că perechile de performanţă încep lupta pentru medaliile anului 2016.
Judit Borzasi de la şcoala de dans Sonrisa Dance Center din Cluj-Napoca a poposit la finele săptămînii precedente la Prodance 2000 pentru un workshop de dansuri latino, destinat perechilor de adulţi din grupele de intermediari şi de avansaţi. Este al şaselea astfel de eveniment pe care Prodance 2000 îl organizează împreună cu instructorul-coregraf de la clubul clujean, colaborarea dintre băimăreni şi Judit Borzasi datînd din februarie 2015. 30 de adulţi au participat la acest workshop, accentul fiind pus pe trei dansuri latino de stradă: salsa, bachata şi kizomba. Scopul seminarului a fost îmbunătăţirea tehnicilor deja însuşite, precum şi învăţarea de noi figuri la fiecare dintre cele trei dansuri în parte.
După ce grupele de adulţi au fost în prim plan săptămîna trecută, graţie seminarului susţinut de Judit Borzasi, reflectorul este orientat spre perechile de performanţă la finele acestei săptămîni, dat fiind că acestea încep lupta pentru medaliile anului 2016. În 27 februarie, va fi a 11-a ediţie a Cupei Oradea, concurs naţional organizat de clubul „Stelele dansului” din localitate, sub egida Federaţiei Române de Dans Sportiv.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.