Sala Polivalentă „Lascăr Pană”, închisă trei săptămîni

0
532

Echipele din Baia Mare nu mai au acces în Sala polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare, arenă care aparţine de anul trecut Consiliului Local. Timp de trei săptămîni, polivalenta băimăreană este rezervată unor concerte de muzică uşoară.
Sala sporturilor ”Lascăr Pană” are în această perioadă un aspect de şantier. Suprafaţa pe care HCM Baia Mare a jucat în Champions League a fost demontată, fiind înlocuită cu alte podele. Toate geamurile vor fi antifonate, pentru a crea o acustică potrivită concertelor, iar vestiarele sportivilor vor fi compartimentate pentru a putea găzdui cît mai mulţi artişti.
Polivalenta băimăreană va găzdui, pe 1 şi 8 martie, două concerte de muzică uşoară, totul urmînd să culmineze cu selecţia naţională Eurovision, care se va desfăşura în perioada 4-6 martie. În toată această perioadă, echipele din Baia Mare se vor antrena în alte săli din municipiu.
Fetele de la HCM Baia Mare pregătesc meciul de sîmbătă cu Fernecvaros din Liga Campionilor în sala de sport a şcolii gimnaziale „Vasile Alecsandri”. Tot acolo va juca şi HCM Minaur, duminică, partida cu HC Vaslui, decisivă pentru calificarea în play-off.
Voleibaliştii de la Ştiinţa Explorări s-au mutat la sala Universităţii de Nord, unde se va desfăşura partida de Cupa României cu Dinamo, dar şi derby-ul de campionat cu CSVM Zalău.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.