Trei persoane accidentate pe trecerea pentru pietoni

0
338

Marţi, 23 februarie, trei pietoni au suferit leziuni corporale în urma unor evenimente rutiere produse în Baia Mare, Tăuţii Măgherăuş şi Baia Sprie.
• La Tăuţii Măgherăuş, un băimărean, în vârstă de 41 de ani, aflat la volanul unui autoturism, a surprins şi accidentat o femeie, de 58 de ani, care s-a angajat în traversarea regulamentară a drumului DN 1C, pe trecerea pentru pietoni. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată sub supraveghere medicală.
• În Baia Mare, un alt pieton, care traversa regulamentar Bulevardul Independenţei, a fost surprins şi accidentat de un autoturism, la volanul căruia se afla o tânără, de 21 de ani, din Buciumi. Pietonul, în vârstă de 58 de ani, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
• În Baia Sprie, o femeie, de 61 de ani, a fost surprinsă şi accidentată pe trecerea pentru pietoni, de pe strada Gutinului, de o ambulanţă ce avea pornite semnalele luminoase. Victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată.
În toate cazurile, participanţii la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.