Statistici HCM Baia Mare în Main Round

0
425

Intrată în Main Round fără niciun punct, purtînd trena grupei 1 principale, vicecampioana României a avut un parcurs impresionant, format din cinci victorii şi o singură înfrîngere, un traseu care i-a adus 10 puncte şi locul 4 în clasament, adică a doua calificare consecutivă în sferturile EHF Champions League.
Cea mai categorică victorie obţinută de HCM a fost cea bifată la scorul de 38-27, pe propriul teren, în faţa campioanei Germaniei, Thüringer HC. Cel mai strîns succes a fost repurtat în compania campioanei Franţei, Fleury Loiret, în deplasare, la scorul de 18-17. O singură înfrîngere a stricat palmaresul HCM-ului, eşec suferit în chiar ultima etapă, acasă la campioana Ungariei, la scorul de 18-21.
Cele mai multe goluri (38), băimărencele le-au înscris în poarta celor de la Thüringer HC în confruntarea din sala sporturilor „Lascăr Pană”. Cele mai puţine (18) le-au dat în deplasarea din Franţa şi în cea din Ungaria. Cele mai multe goluri (28), HCM-ul le-a încasat în Baia Mare, de la Fleury Loiret. Cele mai puţine (17), tot de la campioana Franţei, dar în deplasare.
De trei ori Alexandra Do Nascimento a dat cele mai multe goluri pentru HCM (în deplasările de la Thüringer HC şi FTC-Rail Cargo Hungaria, respectiv acasă cu Thüringer HC). Allison Pineau a fost în două rînduri golghetera echipei băimărene în Main Roud (acasă cu Fleury Loiret şi FTC-Rail Cargo Hungaria), iar o dată Lois Abbingh a fost principala marcatoare pentru vicecampioana României (în deplasare la Fleury Loiret).
Pineau este cea care a înscris pentru HCM cele mai multe goluri într-un singur meci din Main Round: franţuzoaica a învins de 10 ori apărarea campioanei Ungariei în jocul din Baia Mare. De altfel, Alisson Pineau se situează pe locul secund în clasamentul golgheterelor, cu 82 de reuşite, cu unul mai puţin decît liderul Nora Mork (Larvik HK).
Cele mai multe goluri date de o singură jucătoare băimărencelor într-un meci (9) au fost reuşite de Niombla pentru Fleury Loiret în Baia Mare şi de Pena Abaurrea pentru FTC-Rail Cargo, tot în Baia Mare. Rezultatele HCM Baia Mare în Grupa 1 principală: HCM Baia Mare vs Fleury Loiret Handball 31-28; 18-17; HCM Baia Mare vs Thüringer HC 25-23; 38-27; HCM Baia Mare vs FTC-Rail Cargo Hungaria 32-24; 18-21.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.