Zece ecografii mamare gratuite, prin tragere la sorţi, doamnelor cu vârsta peste 40 de ani

0
580

• La Spitalul Judeţean de Urgenţă “Dr. Constantin Opriş” Baia Mare •

Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare va oferi, prin tragere la sorţi, zece ecografii mamare gratuite, doamnelor cu vârsta de peste 40 de ani. Aceste ecografii ajută la depistarea precoce a cancerului de sân. Pe primul loc în Maramureş este cancerul de col uterin, urmat, pe locul II, de cancerul bronho-pulmonar, în timp ce cancerul de sân ocupă a treia poziţie la nivelul judeţului.
Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi prin mesaj privat pe pagina  de Facebook sau prin comentariu la postarea pe această temă, lăsând numele şi vârsta dumneavoastră. A mai rămas o zi de înscriere, respectiv azi, joi, 3 martie. Mâine, vineri, 4 martie, o comisie stabilită la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare va face extragerea celor zece fericite câştigătoare. Tot mâine, pe pagina de Facebook a Spitalului Judeţean vor fi anunţate doamnele care au fost stabilite în urma tragerii la sorţi.
Ecografiile mamare vor fi făcute în Ambulator, procedura fiind realizată de medicul Vasile Paşca. Vor fi câte două ecografii pe zi, cinci zile consecutiv, în intervalul 7 – 11 martie 2016 (de luni până vineri). Câştigătoarele vor fi rugate să se prezinte la Secretariatul Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, după anunţarea listei, unde vor primi un bilet pe care va fi menţionată ziua, ora şi locul unde vor efectua ecografia mamară.
În situaţia în care vor exista câştigătoare şi din alte localităţi ale Maramureşului, acestea vor putea afla, prin apel telefonic la Secretariatul Spitalului Judeţean de Urgenţă ”Dr. Constantin Opriş” Baia Mare, telefon 0262/275.220 sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Spitalului, când au fost programate pentru efectuarea ecografiei mamare gratuite.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.