D`ale CIRCULAŢIEI

0
483

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii, împreună cu reprezentanţi silvici, au verificat 32 de mijloace de transport şi pentru neregulile constatate au aplicat sancţiuni contravenţionale, în sumă de 10.650 lei, au reţinut, în vederea suspendării, un permis de conducere şi au confiscat 25 mc de material lemnos.

În Vişeu de Sus – Cu permisul suspendat, transporta lemne, fără documente legale

Luni, 7 martie, în cadrul unei acţiuni desfăşurate pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice, poliţiştii din Vişeu de Sus au oprit pentru control un autovehicul ce transporta material lemnos, la volanul căruia se afla un bărbat, în vârstă de 36 de ani.
În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul nu deţine documente legale pentru cei 14,5 mc de lemn, de esenţă răşinoase. Mai mult, interogările în bazele de date au relevat faptul că şoferul are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, fiindu-i reţinut permisul pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei.
Lemnul a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic Vişeu de Sus, iar faţă de bărbat se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis.
Consecinţe grave pentru nerespectarea regulilor de circulaţie
Două dintre evenimentele rutiere care au avut loc, luni, în judeţul Maramureş s-au soldat cu rănirea gravă a unei persoane şi cu decesul alteia.

În Baia Mare – Un pieton a traversat prin loc nepermis şi fără să se asigure

Luni, la ora 17.15, poliţia a fost sesizată că, pe bulevardul Republicii, din Baia Mare, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea unei persoane. Un bărbat, în vârstă de aproximativ 41 de ani, care nu avea nici un act de identitate la el şi care nu a oferit informaţii cu privire la identitatea lui, s-a angajat în traversarea bulevardului în fugă, prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind surprins şi accidentat de un autoturism, la volanul căruia se afla un băimărean, în vârstă de 27 de ani. În urma leziunilor suferite, victima a fost transportată la spital, unde a rămas internată.
Atât şoferul, cât şi pietonul au fost testaţi cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii continuă cercetările cu privire la evenimentul produs, dar şi pentru stabilirea identităţii pietonului.

În Vişeu de Sus – Un biciclist a fost accidentat mortal

Luni, în jurul orei 19.50, în Vişeu de Sus a avut loc un accident de circulaţie în urma căruia o persoană a decedat. Un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din localitate, a condus un autoturism pe DN 18. El a surprins şi accidentat mortal un biciclist, în vârstă de 48 de ani, care se deplasa în aceeaşi direcţie şi purta îmbrăcăminte fluorescentă reflectorizantă.
Testarea cu aparatul etilotest a relevat că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.

Accident la ieşirea din Baia Mare

Marţi, în jurul orei 12, pompierii băimăreni au fost chemaţi să intervină în Baia Mare, pe b-dul Bucureşti, în zona Turnului Paraşutiştilor, unde o maşină a fost cuprinsă de flăcări după ce a fost implicată într-un accident de circulaţie, în sensul giratoriu. Au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism Skoda, care a ajuns într-un şanţ, unde a luat foc. Şoferii celor două autovehicule au încercat să stingă flăcările cu ajutorul stingătoarelor, dar nu au reuşit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.