În Baia Mare, 19 contravenţii sancţionate cu amenzi de peste 5.500 lei

0
482

Marţi, între orele 7 şi 20, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au desfăşurat o acţiune pentru verificarea legalităţii transportului de persoane în regim de taxi, fiind controlate 34 de taxiuri, pentru a verifica dacă sunt respectate normele legale în domeniul transportului de persoane. Poliţiştii au constatat 19 contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de peste 5.500 de lei. Totodată, au fost reţinute, în vederea suspendării, 3 permise de conducere şi a fost retras un certificat de înmatriculare.
Şi poliţiştii din Groşi au acţionat pentru identificarea şi tragerea la răspundere a şoferilor care conduc autovehicule deşi se află sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru combaterea transportului ilegal de persoane. Astfel, între orele 19 şi 22, au fost controlate 73 de autovehicule, fiind constatate 29 de contravenţii. A fost reţinut, în vederea suspendării, un permis de conducere.

Poliţiştii au identificat victima accidentului din 7 martie

Marţi, 8 martie, poliţiş­tii Biroului Rutier au stabilit identitatea victimei accidentului de circulaţie ce a avut loc în ziua anterioară, pe bulevardul Republicii, din municipiul Baia Mare. În urma investigaţiilor, a reieşit că pietonul rănit este un băimărean, în vârstă de 44 de ani.
Poliţiştii continuă cercetările, iar la finalizarea lor vor propune măsuri.

În Groşii Ţibleşului, o femeie a fost accidentată grav

Marţi, la ora 18.50, în localitatea Groşii Ţibleşului, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitate, a condus un autoturism pe DJ 171A. În dreptul unui imobil a surprins şi accidentat grav o consăteană, în vârstă de 52 de ani, ce se deplasa pe partea dreaptă a drumului, din direcţia opusă.
În urma leziunilor suferite, victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Baia Mare unde a rămas internată.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.