O altfel de conferinţă a tinerilor

0
484

Asociaţia pentru Dezvoltare prin Educaţie, Informare şi Susţinere – D.E.I.S. a desfăşurat, în perioada aprilie 2015 – martie 2016, proiectul “Voluntar Urban – Lucrătorul de tineret, un sprijin în dezvoltarea comunităţii”, finanţat prin fonduri europene.
La Centrul de Afaceri Millennium din Baia Mare a avut loc o altfel de conferinţă, menită să marcheze, într-un mod informal, finalizarea proiectului. Au participat, alături de numeroşi tineri, prefectul Anton Rohian, Andrei Popescu, secretar de stat în cadrul Ministerului Tineretului şi Sportului, Mihai Dragoş – preşedintele Consiliului Tinerilor din România, Corneliu Săvoiu, director executiv al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Maramureş, voluntari ai Asociaţiei D.E.I.S.
Prin proiectul “Voluntar Urban – Lucrătorul de tineret, un sprijin în dezvoltarea comunităţii” au fost acreditaţi şi specializaţi 16 lucrători de tineret, prin două traininguri şi un stagiu de practică de 5 luni în cadrul Centrului de Tineret Baia Mare. În această perioadă de practică, lucrătorii de tineret au desfăşurat activităţi de educaţie non-formală, dezvoltare personală şi campanii antidrog, de care au beneficiat 320 de tineri, în mod gratuit. De asemenea, lucrătorii de tineret au oferit servicii de consiliere pentru 80 de tineri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.