În Borşa – patru minori sunt cercetaţi pentru tâlhărie…

0
333

În urma activităţilor de documentare şi investigare efectuate, poliţiş­tii au identificat patru minori, din Borşa, bănuiţi că ar fi sustras prin violenţă portofelul unui bărbat din acelaşi oraş.
În data de 15 martie, poliţia a fost sesizată că un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Borşa, a fost victima infracţiunii de tâlhărie. El a declarat că, în jurul orei 19,30, în timp ce se deplasa într-o zonă neiluminată, patru tineri necunoscuţi l-au împiedicat şi i-au sustras portofelul din buzunar. Valoarea prejudiciului reclamat este de 325 lei.
Activităţile de cercetare efectuate de poliţişti au dus la identificarea a patru minori, cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani, bănuiţi de comiterea tâlhăriei.
Poliţiştii continuă cercetările pentru recuperarea prejudiciului şi tragerea lor la răspundere.

… şi altul pentru furt

Tot la Borşa, în urma activităţilor specifice efectuate de poliţişti, a fost identificat un alt minor, în vârstă de 10 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de furt.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că minorul, în timp ce se afla în piaţa de alimente, ar fi sustras un portofel din poşeta unei femei, care a uitat fermoarul deschis. Prejudiciul, în valoare de 140 lei, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate. Cercetările continuă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.