Elevi în practică la Jandarmeria Maramureş

0
1221

În perioada 21 martie – 22 aprilie, doi elevi din anul II de studiu al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni se află în ultimul stagiu de practică, la IJJ „Pintea Viteazul” Maramureş.
Cei doi elevi, Răzvan B. şi Manuel K., desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ, fiindu-le prezentate şi unele aspecte legate de specificul inspectoratului, programul şi misiunile executate de jandarmii maramureşeni.
Elevii au fost repartizaţi să-şi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs la activităţi specifice. Răzvan B. îşi desfăşoară stagiul de practică în cadrul structurii de ordine publică în Baia Mare, iar Manuel K. a fost repartizat la Postul Montan Cavnic, pentru a cunoaşte cât mai bine aspectele practice ale activităţii derulate de jandarmii maramureşeni, precum şi aprofundarea cunoştinţelor teoretice cu privire la modul de organizare şi desfăşurare a misiunilor specifice.
Cei doi elevi  vor fi îndrumaţi pe perioada stagiului de practică de jandarmi – ofiţeri cu experienţă în activitatea profesională, din cadrul structurilor la care au fost repartizaţi.
Ei vor desfăşura activitatea în timpul programului de lucru al subunităţii, fiind angrenaţi în activităţile specifice jandarmilor, iar la absolvirea şcolii militare, elevii vor fi încadraţi în unităţi ale Jandarmeriei Române.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.