Preşedintele CJMM a primit vizita unei delegaţii a Ambasadei SUA la Bucureşti

0
813

O delegaţie a Ambasadei SUA la Bucureşti, formată din Matthew Jones – ataşat politic şi Anne-Marie Blăjan – specialist politic, a avut, miercuri  23 martie 2016, o întâlnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu.

Oficialii ambasadei sunt într-o vizită de câteva zile în judeţele din nordul ţării, scopul acesteia fiind identificarea provocărilor exis­tente la nivel local, în perspectiva alegerilor care urmează, dar şi cunoaşterea liderilor locali şi regionali din administraţie, politică şi bussines.
Matthew Jones a preluat postul de ataşat politic în România în anul 2015, iar înainte a lucrat la Secţia Consulară a Ambasadei SUA din Kigston – Jamaica şi la Secţia Economică a Ambasadei din Delhi – India, unde a urmărit situaţia macro-economică şi con­diţiile pentru investiţiile străine. Înainte de a intra în diplomaţie, a fost reporter şi mai apoi editor al unor publicaţii din SUA şi Brazilia şi realizator de filme documentare în Washington D.C. şi New York.
Discuţia cu preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a vizat descrierea spectrului politic al judeţului în pragul alegerilor locale, prezentarea proiectelor derulate la nivelul judeţului, dar şi a dificultăţilor pe care le presupune implementarea acestora. Pre­şedintele Zamfir Ciceu a ţinut să precizeze că, în ultimii ani, în Consiliul Judeţean Maramureş n-au existat conflicte majore care să aibă determinare politică. De asemenea, s-a punctat buna colaborare cu primăriile şi cu instituţiile din ju­deţ. „În acest mandat am încercat să mă aplec mai mult asupra actului administrativ şi mai puţin asupra politicului” – a adăugat preşedintele Zamfir Ciceu. (Informaţii furnizate de Biroul de presă)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.