Rubrica pompierilor

0
465

• Vineri, 25 martie, pompierii din Sighetu Marmaţiei a lichidat un incendiu izbucnit pe strada Făget, la podul unei case. Flăcările au distrus circa 90 de metri pătraţi din acoperişul din lemn şi 50 de metri pătraţi din podul de lemn al casei. De asemenea, s-au degradat şi circa 55 de metri pătraţi de tavan din rigips, 45 de metri pătraţi de tencuială şi 25 de metri pătraţi de parchet. Pompierii au reuşit să salveze bunuri în valoare de 60.000 lei.
• Sâmbătă, pompierii băimăreni, împreună cu cei din Şişeşti, au lichidat un incendiu, izbucnit la podul unei case din Cetăţele. Flăcările au mistuit 80 de metri pătraţi din acoperişul de lemn, 5 ferestre, 4 uşi, mobilier divers, obiecte de îmbrăcăminte. În cazul acestei intervenţii, pompierii au reuşit să salveze bunuri în valoare de circa 20.000 lei.
În intervalul 25-27 martie, personalul SMURD a intervenit la 51 de urgenţe medicale: Baia Mare – 24 de cazuri, Sighetu Marmaţiei – 6, Fărcaşa – 8, Vişeu de Sus – 3, Bogdan Vodă – 6 şi Târgu Lăpuş – 4.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.