Dorel Mureşan – noul viceprimar al municipiului Baia Mare

1
1691

După retragerea sprijinului politic pentru doi aleşi locali ai PSD, Gabriela Hofer (viceprimar) şi Elena Cărăuşan (consilier), Primăria municipiului Baia Mare a rămas fără un viceprimar. Marţi, 29 martie, în şedinţa Consiliului Local, consilierii au ales un nou viceprimar, iar consiliul local s-a completat cu alţi doi consilieri.
Deoarece reprezentanţii PSD şi PNL au declarat că nu au nici o propunere pentru funcţia de viceprimar, la propunerea lui Ştefan Lupşa, consilierul local Dorel Mureşan a fost învestit în funcţia de viceprimar, cu 15 voturi pentru şi 2 abţineri, iar în locul celor doi consilieri PSD, cărora li s-a retras sprijinul politic (Gabriela Hofer şi Elena Cărăuşan), au fost propuşi Adalbert Meheş şi Diana Nicoleta Costin, care au depus jurămîntul.

1 COMENTARIU

  1. Nu mai suport jocul de culise !!!!! Acest Mureșan Dorel este un fostul membru și Sef al organizației UTC de la fostul Combinat Phoenix. O vreme a stat liniștit până lumea a uitat de el. Apoi s-a lansat in partidul măscăriciului penal Dan Diaconescu. Profitând de faptul că acesta a fost arestat și partidul a fost dizolvat, el a trecut in alte tabere păstrându-și funcția lamentabilă de consilier local aservit dar nu și coloana vertebrală ! Acum a devenit viceprimar fără nici un merit deosebit, doar prin jocuri de culise. Mi-e scârbă de revigorarea unui partid socialist, echivalentul unei oferte comuniste, pentru care mii de oameni s-au sacrificat la revoluție. Mureșane , dă-ți demisia, nu meriți deloc asemenea funcții mânjite de trecutul tău oneros !!!!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.