Ne trebuie victorie pentru a rămîne în cărţi

0
396

• Ştiinţa Explorări Baia Mare – SCMU Craiova •

Duelul dintre Ştiinţa Explorări şi SCMU Craiova, din semifinalele diviziei A1 de volei masculin, continuă în Baia Mare. Prima partidă se va disputa azi, 1 aprilie, de la ora 17.45 şi va fi transmisă în direct de postul de televiziune Digi Sport 4. Jocul va fi arbitrat de Paul Alexi-Szabo (Oradea) şi Cristian Şanta (Cluj-Napoca), în timp ce observator FRV va fi Ioan Buhăţel (Dej).

Dacă băimărenii cîştigă acest meci, cele două echipe se vor întîlni în sala polivalentă „Lascăr Pană” şi sîmbătă, de la ora 18. În cazul contrar, SCMU Craiova se va califica în finală, deoarece conduce în acest moment cu scorul general de 2-0, după ce a cîştigat cu 3-1 primele două întîlniri disputate pe teren propriu. În eventualitatea în care scorul general va deveni 2-2, meciul decisiv se va disputa pe 6 aprilie la Craiova.
În cealată semifinală, CSVM Zalău conduce pe Arcada Galaţi cu scorul general de 2-0. Partida a treia şi, dacă va fi cazul, a patra, sînt programate la Galaţi pe 4 şi 5 aprilie, iar un eventual joc decisiv la Zalău, pe 13 aprilie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.