Noul Prefect de Maramureş, investit oficial în funcţie

1
1386

Ieri, la Palatul Administrativ din Baia Mare, a avut loc investirea în funcţia de Prefect al Judeţului Maramureş a domnului Sebastian-Mihai Lupuţ, prin aplicarea Hotărârii Guvernului României nr. 206 din 30 martie 2016.

La ceremonie au fost prezenţi şeful Direcţiei Generale pentru relaţiile cu Instituţia Prefectului, dl. Constantin Mihart, deputaţi, senatori, preşedintele CJ Maramureş, reprezentanţi ai partidelor politice, prefectul de Satu Mare, primarul municipiului Baia Mare, subprefectul de Maramureş.
Sebastian-Mihai Lupuţ a depus jurământul, după care a luat cuvântul fostul prefect de Maramureş, ing. Anton Rohian: „Vreau să mulţumesc premierului Victor Ponta pentru şansa pe care mi-a acordat-o şi celor din PSD la vremea aceea, pentru modul în care au gândit. Prefecţii sunt puşi politic. Dar eu m-am simţit responsabil pentru guvernarea premierului Victor Ponta. Am simţit atât sprijinul politic, cât şi cel administrativ. Am încercat să fiu un „altfel” de prefect. Le mulţumesc maramureşenilor pentru înţelegere”.
Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a ţinut să-i mulţumească fostului prefect pentru activitatea sa din cei trei ani de mandat: „Vreau să-i mulţumesc domnului Anton Rohian pentru fiecare gest pe care l-a făcut pentru comunitatea băimăreană. Am muncit alături de trei prefecţi ai acestui judeţ. Consider că dl. Anton Rohian a fost prefectul cel mai apropiat de comunitatea băimăreană. Alături de el, am construit lucruri generoase pentru acest judeţ. În continuare, rămâne partenerul nostru, pentru că a avut o aplecare specială pentru satul maramureşean, dar şi pentru şcoala băimăreană de pictură. Municipiul Baia Mare îl va avea aproape din orice postură ar dori domnia sa”.
Zamfir Ciceu, preşedintele Consiliului Judeţean: „Vreau să-l felicit pe noul prefect şi să-i doresc mult succes. Maramureşul este un judeţ complex din toate punctele de vedere, iar rolul prefectului este de a asigura, pe lângă aspectele de legalitate, şi cele de echilibru. Este o funcţie cu provocări. Sunt convins că va fi un echilibru între instituţia statului şi autorităţile locale, între autorităţile locale şi întreaga comunitate. Vin alegerile locale, va fi o perioadă destul de efervescentă în judeţul Maramureş, dar cred că, în mod echilibrat, lucrurile vor putea fi gestionate eficient”.
Au mai vorbit senatorul Liviu Titus Paşca şi deputatul Cornelia Negruţ, care, de pe poziţia de finanţist, i-a urat mult succes actualului prefect de Maramureş.
Sebastian Lupuţ a fost  şeful Serviciului Registru Contribuabili Persoane Juridice din cadrul Direcţiei Judeţene a Finanţelor Publice Maramureş. A absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice la Universitatea din Oradea. Nu face parte din nici un partid politic. (I.B.M.) 

1 COMENTARIU

  1. Ei asa DA DA o negrut de Sighet care-l lauda pe acest om provenind din finante acolo unde fostii colegi ai acestui om se stiau de-a <>>,, credem ca vom fi judetul UNIC AL ROMANIEI CARE SE VA STI JUCA CU TVA-UL IN FAVOAREA CETATENILOR MARAMURESENI <<< HAI FINANTU' hai finantu.. gooooool!!!!!!!!!!!!! gooool a marcat dintr-o pozitie CLARA DE OFSAID!!!!!!!!!!!!!! IEPITETUL DE MAI SUS STRALUCESTI bRE!!!!!!

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.