Am revenit pe primul loc

0
466

Liga 1. Faza semifinală: BCM Baia Mare – Politehnica Iaşi 92-84

BCM Baia Mare a înregistrat o nouă victorie în etapa semifinală a Campionatului Naţional de Baschet. Echipa antrenată de Sebastian Man şi Dan Donca au învins pe teren propriu liderul turului din campionat, Politehnica Iaşi, cu scorul de 92-84. Victoria a propulsat echipa băimăreană pe prima poziţie a clasamentului provizoriu.
„Am întîlnit liderul turului de campionat. Am fost datori să ne luăm revanşa, echipa din Iaşi cîştigînd în tur cu scorul de 79-73. Ştiam că vom avea un meci extrem de dificil. Nu sînt mulţumit de jocul prestat în apărare. Am încasat 84 de puncte, lucru care ne poate costa pe viitor. Îmbucurătoare a fost determinarea celor veniţi de pe bancă, Florea, Dumitru, Dăscălescu şi Dunca, aceştia avînd un aport important în cîştigarea acestui meci. Acasă sîntem greu de bătut datorită publicului care a fost al şaselea jucător. Pe această cale doresc să le mulţumesc pentru susţinere. Urmează o săptămînă foarte importantă în care ne pregătim pentru deplasarea de la Timişoara”, a spus Sebastian Man, antrenorul BCM Baia Mare.
• BCM Baia Mare: Thomas Allan – 35 puncte, Abdul-Awwel Mahmoud – 16, Andrei Dohi – 14, Cris­tian Corneanu – 12, Florin Dăscălescu – 6, Cristian Florea – 7, Cristian Dumitru – 3, Vasile Dunca – 3, Lucas Tohătan – 1.
În etapa următoare BCM Baia Mare va întîlni Timba Timişoara, echipă care în acest moment ocupă locul IV în clasament.
Rezultatele etapei 6 (pri­ma a returului): BCM Baia Mare – Politehnica Iaşi 92-84; Ştiinţa Bucureşti – Timba Timişoara 88-78; Cuza Sport Brăila – CSM Ploieşti 53-80.

Clasamentul provizoriu al fazei semifinale:
1. BCM Baia Mare – 10 p;
2. Politehnica Iaşi – 10 p;
3. CSM Ploieşti – 10 p;
4. Timba Timişoara – 9 p;
5. Ştiinţa Bucureşti – 9 p;
6. Cuza Sport Brăila – 6 p.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.