PND Maramureş speră la un scor bun în alegerile din vară

0
633

Preşedintele Partidului Naţional Democrat (PND), Daniel Fenechiu, a vizitat zilele trecute Maramureşul. El a venit să vadă cum funcţionează organizaţia judeţeană a PND. Speranţele într-un rezultat bun la alegerile locale sunt mari.
Astfel, atât liderul de la nivel naţional, cât şi cel de la nivel judeţean, speră la un scor de minimum cinci procente la alegerile din luna iunie: „Treaba unui preşedinte de partid este să circule şi să vadă care e starea organizaţiilor judeţene. Ceea ce m-a bucurat aici este faptul că am găsit o organizaţie solidă, care nu a pus în nici un fel probleme în ceea ce priveşte organizarea şi care a înţeles să rămână fidelă Partidului Naţional Democrat. Deci, în concluzie, avem o echipă bună. Vom depune liste în aproape toate unităţile administrativ-teritoriale din Maramureş şi cred că scorul nostru electoral aici va fi undeva între 6 şi 8% după evaluările mele. Şi la nivel naţional eu spun că vom sări de 5 procente. Viitorul sună bine pentru organizaţia judeţeană pentru că are o conducere bună, domnul Şomcutean este cel alături de care am început construcţia partidului. Astfel, avem curajul să lansăm la primăria din Baia Mare un candidat propriu în persoana lui Mihai Ardelean, un tânăr de 28 de ani, un candidat care s-a şcolit afară, care vorbeşte şapte limbi străine, despre care cred că va face o figură frumoasă pentru că omul chiar are ce oferi, în sensul că are un background universitar, are o experienţă în ţările nordice destul de bună, fiind implicat într-o serie de proiecte sociale şi se pricepe la administraţie”, a declarat Daniel Fenechiu, pre­şedintele Partidului Naţional Democrat.
Filiala judeţeană numără circa 2.000 de membri
Organizaţia Maramureş a Partidului Naţional Democrat are aproximativ 2.000 de membri, conform spuselor noului preşedinte, Marin Şomcutean. Partidul va avea candidaţi proprii pentru funcţia de primar în toate localităţile unde au înfiinţate filiale, adică în peste 50 de unităţi administrativ-teritoriale: „Filiala Maramureş a PND are în jur de 2.000 de membri. Cred că organizaţia s-a înscris pe un drum bun şi va creşte, iar la alegeri sperăm să scoatem un scor de minim 5-7%. În toate localităţile unde avem înfiinţată organizaţie, peste 50 la număr, vom avea candidat propriu la primăriile respective”, a explicat Marin Şomcutean, proaspăt ales preşedinte al PND Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.