Dosare penale pentru infracţiuni rutiere

0
383

În timpul desfăşurării unor acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere pe raza judeţului Maramureş, poliţiştii au identificat trei persoane bănuite de comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Pe numele lor, poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările.

Fără permis, a lovit cutia unui transformator electric

Luni, în jurul orei 11, o societate de furnizare a energiei electrice a sesizat poliţia că, în noaptea de 3/4 aprilie, persoane necunoscute au deteriorat cutia metalică a unui transformator de curent electric, montat pe un stâlp din beton, amplasat pe marginea drumului comunal Şugatag. Prejudiciul cauzat a fost estimat la valoarea de 2.000 lei.
Activităţile de documentare şi investigare efectuate de poliţişti au dus la identificarea unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Ocna Şugatag, bănuit de comiterea faptei. Din cercetări, s-a stabilit că, în seara de 3 aprilie, în jurul orei 22, tânărul în cauză, aflat la volanul unui autoturism, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure şi a lovit cu partea din spate a autoturismului cutia transformatorului electric.
De asemenea, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar autoturismul condus nu este înmatriculat. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările.

Doi tineri, fără permis de conducere, au condus mopede în Recea şi Băseşti

Pe raza localităţii Recea şi pe DJ 182B, din localitatea Băseşti, au fost depistaţi alţi doi tineri bănuiţi de comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că cei doi tineri, de 24 şi 25 de ani, au condus mopede, deşi nu posedă permise de conducere. De asemenea s-a stabilit că tânărul de 24 de ani se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, iar mopedul celui de 25 de ani nu era înmatriculat.
Şi în aceste cazuri au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să se propună măsuri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.