În PSD Baia Mare – prin vot direct victoria democraţiei devine certitudine

0
486

Duminică, 10 aprilie 2016, PSD Baia Mare îşi va alege noul preşedinte. Conform noului statut, preşedintele organizaţiei locale este ales de către toţi membrii de partid ai organizaţiei, aşadar PSD Baia Mare organizează în premieră primul scrutin universal pentru alegerea unui preşedinte de organizaţie municipală. Aceasta este forma cea mai democratică pe care PSD a introdus-o în noul statut, aceea de a transfera responsabilitatea până la nivelul fiecărui membru în alegerea preşedintelui. Este o responsabilizare a fiecărui membru şi totodată cadrul de manifestare a unei democraţii participative. Invit şi pe această cale toţi membrii PSD Baia Mare să participe la acest scrutin intern extrem de important pentru organizaţia noastră, la care voi participa în calitate de candidat la preşedinţia PSD Baia Mare.
Personal, sunt un om stabil în valori şi în credinţe. În momentul în care am decis că valorile social-democrate mă reprezintă şi mi-am depus adeziunea la PSD mi-am asumat acest lucru în totalitate. Am rămas consecvent în această decizie pe parcursul anilor, mai ales că lucrurile au evoluat foarte mult, iar social-democraţia europeană DĂ REZULTATE. Aşa că, DA! Susţin consecvenţa în politică. Dar cred că asta ţine de coloana vertebrală a omului. Dacă intri în politică doar ca să câştigi bani, să îţi faci relaţii ca mai apoi ajuns într-o funcţie publică să furi din buzunarul cetăţenilor, atunci e normal să vezi politica drept o profesie şi să schimbi partidele după cum suflă vântul PUTERII POLITICE. Personal, nu mi se pare moral şi CRED CĂ CETĂŢENII NU SE MAI LASĂ PĂCĂLIŢI de asemenea FRAUDE ŞI MINCIUNI.
POLITICA SE POA­TE FACE ONORABIL ATUNCI CÂND GÂNDIM PE TERMEN LUNG, ATUNCI CÂND DEZVOLTĂM DURABIL ŞI SUSTENABIL! Asta îmi doresc pentru PSD şi pentru Baia Mare. Sustenabilitate!
Mizez în cadrul PSD Baia Mare pe meritocraţie, pe transparenţă şi pe comunicare! Sunt 3 elemente esenţiale pentru PROGRES. Ne-am dorit mereu cantitate, şi primul lucru care ne vine în minte când vorbim de PSD este faptul că este cel mai mare partid din România. Aşa este. Însă, la nivel local, eu vreau să fim cel mai bun din punct de vedere al calităţii pe care o oferim comunităţii noastre – ca proiecte propuse, ca acţiune congruentă cu nevoile băimărenilor, ca deschidere faţă de aceştia, ca promovare a adevăratelor valori. Vreau ca oamenii să înţeleagă că nu trebuie să completezi o adeziune de partid ca să fii auzit şi ascultat de noi. Oricine poate veni să ceară sprijin, să sesizeze o problemă sau să vină cu o propunere de proiect. Suntem aici pentru comunitate şi doar prin colaborare ne putem dezvolta. Sunt convins că doar aşa putem câştiga încrederea oamenilor. Asta îmi doresc pentru PSD Baia Mare. Calitate. Şi încredere.
E momentul! E momentul să aducem ca partid plus valoare comunităţii băimărene! PSD Baia Mare începe reforma din interior! PSD Baia Mare se schimbă!

Florin Cristian TĂTARU, deputat 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.