La intrarea în Petrova, poliţiştii de frontieră au confiscat peste 14.000 pachete cu ţigări de contrabandă, în valoare de 92.000 lei

0
566

Poliţiştii de frontiera din Valea Vişeului, au declanşat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu produse din tutun, oprind, la intrarea în Petrova, un autovehicul, marca Ford Transit, condus de cetăţeanul român P. Liliana, 20 de ani, domiciliată în judeţul nostru.
La controlul efectuat asupra maşinii, poliţiştii au observat mai multe colete voluminoase, care conţineau ţigări, fapt pentru care, şoferul şi autovehiculul au fost conduşi la sediu, în vederea continuării cercetărilor. În autovehicul s-au descoperit 16 colete, care conţineau 10.100 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, de diferite marci, în valoare de aproximativ 92.000 lei. Tînăra a declarat politiştilor de frontieră că intenţiona să comercializeze ţigările în pieţele din zonă, dar nu a putut prezenta documente legale în acest sens.
Ţigările au fost confiscate, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvîrşirea infracţiunii de contrabandă, identificarea tuturor persoanelor implicate şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.