În competiţia pentru Primărie, PNL Baia Mare oferă susţinere totală avocatului Cristian Niculescu Ţâgârlaş

0
692

Liderii Partidului Naţional Liberal (PNL) Baia Mare au transmis un mesaj de unitate şi forţă la Adunarea Generală a membrilor, desfăşurată vineri, 8 aprilie. Cei peste 200 de membri liberali prezenţi şi-au reconfirmat încrederea faţă de preşedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, care a fost asigurat de toată susţinerea necesară în competiţia electorală pentru câştigarea Primăriei Baia Mare.
Evenimentul a constituit o premieră în organizaţia băimăreană, pentru că a fost pentru prima oară când orice membru de partid care a îndeplinit condiţiile de eligibilitate şi-a putut depune candidatura pentru Consiliul Local Baia Mare. Candidaturile au fost aprobate prin vot secret de liberalii prezenţi la adunarea generală, care au ales astfel viitorii candidaţi ai PNL pentru Consiliul Local Baia Mare, respectiv Consiliul Judeţean Maramureş.
Pe lângă semnalul de forţă şi unitate transmis de conducerea PNL aflată în sală, avocatul Cristian Niculescu Ţâgârlaş a prezentat raportul de activitate, punctând cele mai importante acţiuni avute în ultima perioadă.
“Am preluat odată cu calitatea de candidat pentru Primăria Baia Mare şi funcţia de preşedinte PNL Baia Mare, de la domnii Cerneştean şi Dolha. Le mulţumesc pentru activitate. Am reuşit împreună cu biroul din care fac parte să reactivăm OSV-urile, care constituie coloana vertebrală a partidului. Printre cele mai importante acţiuni au fost întâlnirile din cartiere, unde am constat că sunt foarte mulţi oameni alături de noi. Oameni care au avut curajul să vină la întâlniri cu toate că trăiesc în Baia Mare. Ei au adus în discuţie, cu responsabilitate şi tărie, problemele reale din comunitate”, a declarat avocatul Cristian Niculescu Ţâgârlaş.
Preşedintele PNL Baia Mare, Cristian Niculescu Ţâgârlaş, a primit asigurări ferme în cadrul adunării generale a organizaţiei, atât din partea liderilor cât şi a activului, că va fi sprijinit în activitatea sa viitoare pentru a accede la funcţia de primar al municipiului Baia Mare, garanţie certă pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă băimărenii.

Andreea FĂT

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.