Cosmin Butuza, coordonatorul campaniei PSD în Maramureş

0
1582

Coordonatorul campaniei electorale a PSD în Maramureş a fost ales (cu unanimitate de voturi) preşedintele tineretului social-democrat din Maramureş, Cosmin Butuza.
„Echipa de campanie din Maramureş este formată în majoritate din tineri. Alegerea mea în această funcţie demonstrează că PSD este un partid care doreşte, începând din acest moment, o reformă internă prin promovarea tinerilor în funcţii cheie în partid şi în administraţie. Alături de mine, în această echipă am colegi competenţi, adevăraţi profesionişti în domeniile în care activează şi în viaţa politică. Mi-am asumat această funcţie cu responsabiliate şi pornind de la principiul că noi, tinerii, avem datoria să venim cu o nouă abordare şi cu un nou mod de a face politică şi administraţie. Sunt convins că ÎMPREUNĂ – DA, PUTEM! Şi aici mă refer la noi, tinerii din PSD, cât şi cei din alte partide, dar mai ales la întreaga societate civilă, prin implicare. Doresc ca începând din acest an să lăsăm modul grotesc de a ne război între partide şi să încercăm să punem administraţia şi interesul comunităţilor pe primul loc. Toţi cei care au ocupat sau ocupă funcţii în administraţia publică trebuie să-şi recunoască şi să-şi asume greşelile, iar noi, ca tineri, să învăţăm din ele pentru a nu le repeta”, a declarat Cosmin Butuza.
Din staff-ul PSD vor mai face parte şi Ciprian Bogdan – preşedintele TSD Baia Mare, Florin Podină – secretarul TSD Baia Mare, Florin Bratu, Ciprian Podar, Ileana Pop, Stelian Năsui şi Antonia Tomoiagă, care vor asigura partea de planificare şi coordonare a campaniei electorale.

Ştefania MICLĂUŞ

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.