Colaborare instituţională pentru securizarea frontierelor cu Ucraina şi Ungaria

0
369

Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare, împreună cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, desfăşoară acţiuni de cooperare pentru întărirea dispozitivului de supraveghere a frontierei de stat, de menţinere şi asigurare a ordinii publice pe zona de frontieră. Până în prezent, au fost executate 94 de misiuni în comun.
Săptămîna trecută s-a desfăşurat o acţiune în cadrul căreia, pe Calea Odoreului din Satu Mare, au oprit pentru control un autovehicul Opel Vivaro. Maşina, înmatriculată în Bulgaria, era condusă de Bogdan Gabriel I., 30 de ani, din judeţul Suceava.
La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au observat, în peretele lateral stâng din habitaclul maşinii, mai multe pachete de ţigări. Astfel, maşina şi persoana au fost conduse la sediul STPF Satu Mare şi, în urma controlului efectuat, au fost descoperite 144 pachete de ţigări, cu timbru fiscal ucrainean.
Şoferul a declarat că a cumpărat ţigările de la o persoană din Fălticeni şi că erau destinate consumului propriu. Ţigările, în valoare de 648 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar şoferul este cercetat acum pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.