După victorie şi calificare

0
328

• CSM Ploieşti – BCM Baia Mare •

Meci important pentru BCM Baia Mare în etapa semifinală a Campionatului Naţional de Baschet Masculin. Echipa antrenată de Sebastian Man şi Dan Donca întîlneşte azi, 22 aprilie, gruparea CSM Ploieşti. Partida va avea loc cu începere de la ora 18.30 în Sala Olimpia din Ploieşti. O victorie a băimărenilor ar asigura calificarea echipei în Turneul Final de promovare în Liga Naţională.
BCM Baia Mare va ataca Ploieştiul cu moralul ridicat, montată pentru victorie. „Este un meci foarte important pentru noi, unul pe care ne dorim să îl cîştigăm. Vrem să vedem cum reacţionăm în condiţii de presiune maximă, dată fiind atît importanţa jocului cît şi cea a tribunelor care vor fi pline de susţinători ploieşteni. Este important să ne impunem jocul astfel ca la finalul meciului să obţinem victoria. Este un meci important dar nu decisiv în ecuaţia calificării noastre la turneul de promovare în Liga Naţională. Mergem la Ploieşti să cîştigăm această confruntare pentru a avea un indice moral la turneul final”, a spus Sebastian Man, antrenorul principal al BCM Baia Mare.
În ultima etapă a fazei semifinale a Campionatului Naţional de Baschet Masculin BCM Baia Mare va primi vizita echipei Ştiinţa Bucureşti.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.