Arestat pentru viol…

0
452

La propunerea Parchetului, Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, a inculpatului B.F.I., pentru săvârşirea infracţiunii de viol.
Pentru a dispune arestarea preventivă, instanţa a reţinut că, în perioada august 2015 – 11.03.2016, la locuinţa din satul Săsar, comuna Recea, inculpatul B.F.I., prin constrângere, respectiv ameninţarea cu acte de violenţă, în mod repetat, în patru împrejurări diferite, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, a întreţinut raporturi sexuale cu fiica sa, persoana vătămată minoră B.R.G., în vârstă de 14 ani. Inculpatul B.F.I. este recidivist.
Împotriva măsurii arestării preventive dispuse de judecătorie inculpatul a formulat contestaţie.

…şi pentru complicitate la înşelăciune

La propunerea Parchetului, Judecătoria Baia Mare a dispus arestarea preventivă, pe timp de 30 de zile, a inculpatului L.V.I., recidivist, cercetat sub acuzaţia de săvârşire a infracţiunii de complicitate la înşelăciune.
Instanţa a reţinut că, în data de 09.04.2016, persoana vătămată M.I., domiciliată în Baia Mare, a fost contactată telefonic de un bărbat necunoscut, care şi-a atribuit o calitate falsă de lucrător al poliţiei locale, acesta comunicându-i  persoanei vătămate faptul că un membru al familiei sale a fost implicat într-un accident de circulaţie, sens în care este nevoie de remiterea unei sume de bani, în vederea împăcării cu familia victimei accidentului. În aceste condiţii, persoana vătămată a remis inculpatului L.V.I., suma de 22.000 euro, în împrejurarea în care inculpatul s-a prezentat la domiciliul persoanei vătămate.
Situaţia juridică a inculpatului îl prezintă pe acesta ca fiind recidivist, întrucât a fost condamnat, prin Sentinţa penală a Judecătoriei Iaşi, definitivă, la pedeapsa de 7 ani închisoare, fiind liberat la data de 12.02.2016, la termen.
Împotriva măsurii arestării preventive dispuse de judecătorie inculpatul a formulat contestaţie.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.