CSM Sighet joacă acasă cu Jucu, Recea merge la Dej

0
474

Etapa 21 a ligii a treia, seria a cincea, programează meciuri pentru echipele maramureşene atît acasă, cît şi în deplasare. CSM Sighetu Marmaţiei va primi vizita formaţiei Unirea Jucu, partidă ce va avea loc azi, 23 aprilie, de la ora 17. O întîlnire între două echipe care la un moment dat s-au luptat la promovare, dar care au ieşit definitiv din această ecuaţie, distanţa de recuperat faţă de primul loc fiind aproape imposibilă. Va fi un meci fără miză, în care ambele grupări vor dori să-şi apropie victoria, pentru a încheia actualul sezon cît mai sus în clasament. Sighetenii ocupă locul 5 înaintea acestui duel, cu 38 de puncte, iar Unirea Jucu se află pe locul 3, cu 40 de puncte. În cazul unui succes azi, formaţia antrenată de Marius Popescu, poate urca cel puţin pe locul patru.
ACS Fotbal Comuna Recea va juca în această etapă, tot azi, la Unirea Dej, unde echipa antrenată de Romulus Buia va încerca să spargă ghinionul înfrîngerilor consecutive. Recea nu a mai luat un punct de cinci etape consecutive şi merge la Dej pentru a scoate un rezultat pozitiv, cel puţin un punct. Formaţia de lîngă Baia Mare este pe locul 9 înaintea meciului de azi, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej este situată pe locul 11, cu 22 de puncte.
Programul etapei 21 (sîmbătă, 23 aprilie, ora 17): CS Iernut – CS Oşorhei; AFK Csikszereda Miercurea Ciuc – FC Zalău; Luceafărul Bălan – Avântul Reghin (0-3); Luceafărul Oradea – AFC Odorheiu Secuiesc; Unirea Dej – ACS Fotbal Comuna Recea; CSM Sighetu Marmaţiei – Unirea Jucu. Partida Sănătatea Cluj-Napoca – Industria Galda de Jos s-a disputat ieri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.