CSM Ştiinţa Baia Mare, calificată în semifinale

0
541

Potrivit site-ului www.super-liga.ro, meciul de sîmbătă, 7 mai, de la Baia Mare, din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României, nu se va mai disputa. Ca urmare a tragerii la sorţi, vicecampioana României, CSM Ştiinţa Baia Mare, ar fi trebuit să primească vizita echipei Rugby Club Stejarul Buzău (singura formaţie venită din eşalonul doi). Însă potrivit tehnicianului Costică Merşoiu, buzoienii nu vor face deplasarea în nordul ţării din cauza accidentării mai multor jucători. În cererea de amînare a jocului înaintată către Federaţia Română de Rugby, cei de la Stejarul invocă faptul că nu au valizi decît un număr de 14 jucători. În conformitate cu prevederile ROAR şi ţinînd cont de specificul competiţiei, care face practic imposibilă reprogramarea partidei, oficialii Federaţiei Române de Rugby, în conformitate cu art. 44 alin 1, au decis sancţionarea pecuniară a clubului cu suma de 1.000 de euro pentru neprezentarea invocată. În atare condiţii, CSM Ştiinţa Baia Mare va cîştiga prin neprezentare cu scorul de 5-0 şi implicit se califică în faza semifinalelor.

Programul sferturilor de finală

• Sîmbătă, 7 mai: Timişoara Saracens – CSM Olimpia Bucureşti, ora 11, Rugby TV; Dinamo Bucureşti – Universitatea Cluj-Napoca, ora 16, Rugby TV
• Duminică, 8 mai: Steaua Bucureşti – Politehnica Unirea Iaşi, ora 16, Dolce Sport; CSM Ştiinţa Baia Mare – RC Stejarul Buzău 5-0 (neprezentare).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.