În Baia Mare, poliţiştii de ordine publică au aplicat amenzi de aproximativ 10.000 lei

0
452

În urma unor activităţi de prevenire şi combatere a fenomenelor infracţionale, lucrătorii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Baia Mare au identificat 5 persoane care desfăşurau activităţi de cerşetorie şi 18 femei care ofereau servicii de natură sexuală. În contextul celor constatate, au fost aplicate 23 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 10.000 lei.

Mandate de executare puse în aplicare de poliţişti

Luni, 9 mai, poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş şi cei din Ulmeni au desfăşurat, pe raza de competenţă, activităţi pentru identificarea şi depistarea persoanelor date în urmărire, pe numele cărora instanţa a emis mandate de arestare sau executare a unor pedepse privative de libertate.
Astfel, poliţiştii au identificat un tânăr, de 25 de ani, domiciliat în Tăuţii Măgherăuş, pe numele căruia Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis un mandat de arestare preventivă. Prin acest mandat s-a dispus punerea în executare a mandatului european de arestare emis de autorităţile maghiare pe numele tânărului, pentru comiterea infracţiunii de trafic de persoane.
Pe raza localităţii Gârdani, poliţiştii au identificat un bărbat, de 47 de ani, din localitate, condamnat la executarea unei pedepse de 1 an şi 6 luni închisoare pentru comiterea infracţiunii de ultraj.
Persoanele depistate au fost depuse în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.