Atletism. Petre Nicolae Rezmiveş şi-a îmbunătăţit palmaresul cu încă 2 medalii de aur

0
453

În perioada 6-10 mai, s-a desfăşurat în Cipru, la Nicosia, concursul internaţional patrulater la atletism, format din echipele ţărilor: Israel, România, Ucraina şi Cipru. Deşi condiţiile atmosferice au fost improprii – vînt, ploaie, grindină, sportivul băimărean Petre Nicolae Rezmiveş s-a autodepăşit şi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de două ori. Atletul legitimat la Liceul cu Program Spor­tiv Baia Mare a cucerit aurul la 100 m, cu timpul de 10.72 şi tot aur a obţinut şi la ştafeta 4×100 m.
Ca o evoluţie viitoare, sportivul Petre Nicolae Rezmiveş va participa la Internaţionalele Romaniei din 5 iunie, unde atletul pregătit de prof. Delia Grumaz speră să obţină baremul necesar în vederea participării la Campionatul European, şansele acestuia fiind destul de reale. De menţionat susţinerea din partea conducerii liceului, a d-lui director Adrian Gherghel şi, nu în ultimul rînd, implicarea pe toate planurile a d-nei antrenoare Delia Grumaz.
O altă sportivă a LPS Baia Mare, Alexia Hecico, a cucerit medalia de aur la Grand-Prix-ul „Gabriela Szabo”, alergare pe şosea, 4 km, desfăşurat la Bistriţa în perioada 6-7 mai.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.