La Tg. Lăpuş – tabăra ECUMENICA Junior, în perioada 6-11 iulie 2016

0
1020

Tabăra  Ecumenica Junior se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 9 şi 13 ani. Este o tabără de creaţie care oferă un program atractiv pentru copii, ce cuprinde teatru, discuţii pe diverse teme, sport, jocuri în aer liber, origami, drumeţii, concursuri de creaţie literară, de pictură, lucru manual, chitară, şah, dans, concursuri de gătit, fotografie, jurnalism, foc de tabără etc.
Această tabără constituie o soluţie perfectă pentru o vacanţă proactivă. Copiii, chiar şi cei mai mici, au nevoie de prieteni şi activităţi noi, de experimentarea independenţei, de a-şi dezvolta încrederea în sine, gândirea critică şi imaginaţia. Înscrieri şi informaţii suplimentare se pot obţine de la Silviu Hodiş / Mia Hodiş, tel. 0723.377.599, 0722. 141.567, E-mail: contact@tabaraecumenica.ro.
Tabăra îşi va deschide porţile în data de 6 iulile 2016. 1 iunie este ultima zi de înscriere, locurile fiind limitate.
Într-o atmosferă specială, de comunicare spirituală, de prietenie, toleranţă şi dăruire, juniori de toate culorile vor participa la activităţi potrivit vârstei lor, de la jocuri, la anchete stradale, de la regizarea de piese de teatru, la concursuri de cultură generală şi religioasă.  Fiecare copil va fi rugat să-şi prezinte un talent anume (toţi copiii au talent, doar că unii nu au suficient curaj să arate acest lucru) în cadrul unei seri a talentelor (în acest sens fiecare îşi poate pregăti o costumaţie sau material auxiliar).
Taxa de participare este de 220 lei (plata se face în contul parohiei Buna Vestire din Tg. Lăpuş). Cei 220 de lei acoperă o parte din cazarea la internatul şcolii din localiltate, cele trei mese pe zi şi diferitele materiale didactice folosite la activităţi. Restul e asigurat de Editura Galaxia Gutenberg.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.