Reţinut de poliţişti şi cercetat pentru comiterea unei tâlhării

0
493

Operativitatea poliţiştilor de ordine publică şi stăpânirea de sine de care a dat dovadă victima unei tâlhării, care a reuşit să ofere poliţiştilor suficiente semnalmente ale agresorului, au dus la identificarea în scurt timp a unui bărbat bănuit de comiterea tâlhăriei. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei care a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivă.
În noaptea de 29/30 mai, în jurul orei 2.30, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la comiterea unei tâlhării. Un tânăr, de 18 ani, domiciliat în Copalnic Mănăştur, a declarat că, în timp ce se afla la intersecţia străzilor Universităţii cu Luminişului, din Baia Mare, o persoană necunoscută l-a deposedat, prin violenţă, de un portmoneu, în care avea suma de 285 lei. În cel mai scurt timp, la locul faptei s-a deplasat un echipaj de poliţie care a demarat activităţile de cercetare şi investigare. Cu toate că victima era speriată de ceea ce s-a întâmplat, a reuşit să reţină şi să ofere poliţiştilor semnalmentele agresorului, astfel că, în urma verificărilor efectuate în zonă, poliţiştii au depistat un bărbat, de 34 de ani, din Chelinţa, care corespundea descrierii făcute de tânărul tâlhărit. Bărbatul a recunoscut că a smuls portmoneul şi a fugit. O parte din suma sustrasă a fost recuperată şi restituită părţii vătămate.
Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore şi prezentat Judecătoriei Baia Mare, care a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.