Trei adolescenţi, prinşi cu ţigări de contrabandă

0
457

Poliţiştii de frontieră din ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat 17.853 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 162.000 lei, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere.
Marţi dimineaţa, poliţiştii de frontieră din Poienile de sub Munte au declanşat o acţiune specifică pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 2, ei au observat, pe raza localităţii Repedea, trei persoane care transportau mai multe colete voluminoase, dinspre frontieră spre interiorul ţării.
Imediat, s-a procedat la interceptarea persoanelor în cauză şi conducerea lor la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că sunt cetăţenii români T.N., 17 ani, R.F., 16 ani şi H.A., 17 ani, toţi trei domiciliaţi pe raza judeţului nostru.
În coletele pe care cei trei tineri le transportau, au fost descoperite 1.853 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 16.700 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă agravantă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.