Academia de Handbal Minaur, singurul club privat din România calificat la turneele finale cu toate grupele de juniori

0
547

Academia de Handbal Minaur a realizat o performanţă notabilă în weekend-ul recent. În urma calificării juniorilor II şi IV la turneele finale, clubul băimărean a devenit singurul club privat din România calificat la turneele finale cu toate grupele de juniori în sezonul 2015/2016.
Performanţele Academiei de Handbal Minaur nu se vor opri cu aceste calificări la turneele finale, acesta dorind să îşi mărească zestrea de 11 medalii interne obţinute în cei şase ani de activitate.
Juniorii I (în parteneriat cu CSŞ 2 Baia Mare) sînt primii care vor intra în lupta pentru medalii. Deţinătorii titlului de campioni din sezonul 2014/2015 joacă la Buzău în perioada 1-5 iunie, fiind în grupă cu CS Ştiinţa Municipal Bacău, CSŞ Galaţi şi Liceul Teoretic “Traian Vuia” din Reşiţa.
Juniorii III vor juca la turneul final în perioada 8-12 iunie. În săptămîna imediat următoare, juniorii II vor intra şi ei în lupta pentru medalii, în perioada 15-19 iunie. Cei mai mici juniori ai Academiei de Handbal Minaur, juniorii IV, sînt cei care vor intra ultimii în această fază a competiţiei, turneul final fiind programat pentru perioada 23-26 iunie 2016.

Juniorii I luptă pentru medalii la Buzău

Juniorii I ai Academiei de Handbal Minaur care evoluează în campionatul naţional sub denumirea de CSŞ 2 Baia Mare, în urma parteneriatului pe care clubul îl are cu Clubul Sportiv Şcolar nr. 2, luptă de ieri pentru medalii la turneul final de la Buzău.
Partidele pe care juniorii I le dispută la acest turneu sînt transmise în direct pe pagina oficială de Facebook a Academiei de Handbal Minaur pentru a le oferi şansa suporterilor să îi vadă jucînd la turneul final pe sportivii cu care clubul a încheiat pe locul patru în Divizia A.
Turneul final a început ieri şi se va termina duminică, 5 iunie. În primele trei zile ale competiţiei este planificată faza grupelor, unde CSŞ 2 Baia Mare va juca împotriva echipelor CS Ştiinţa Municipal Ba­cău, Liceul Teoretic “Traian Vuia” Reşiţa şi CSŞ Galaţi. Programul jocurilor pentru băimăreni • Azi, 2 iunie, ora 10.00: CSŞ Galaţi – CSŞ 2 Baia Mare; Vineri, 3 iunie, ora 12.00: CSŞ 2 Baia Mare – CS Ştiinţa Municipal Ba­cău. Ieri, în prima zi a turneului, CSŞ 2 Baia Mare s-a duelat cu Liceul Teoretic Traian Vuia Reşiţa, victoria revenind echipei noastre cu scorul de 35-27. (sursa: academiadehandbal minaur.ro)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.