Competiţii ISU

0
455

La sediul ISU Maramureş s-a desfăşurat faza pe unitate a competiţiei de descarcerare şi acordare a primului ajutor medical calificat, la care au participat echipaje de pompieri şi paramedici din cadrul Detaşamentului „Căpitan Marchiş Adrian” Baia Mare, Detaşamentului Sighetu Marmaţiei, Pichetului Târgu Lăpuş şi Secţiei Vişeu de Sus. În asistenţă a fost prezent şi personalul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Maramureş.

În urma desfăşurării celor două probe, descarcerarea din autovehicul şi acordarea primului ajutor medical calificat, clasamentul a fost următorul:
La proba de descarcerare: I – Detaşamentul de pompieri Sighetu Marmaţiei; II – Detaşamentul Baia Mare; III – Secţia Vişeu de Sus; IV – Pichetul Târgu Lăpuş.
La proba de acordare a primului ajutor medical calificat: I – echipajul SMURD Baia Mare; II -SMURD Sighetu Marmaţiei; III – SMURD Târgu Lăpuş; IV – SMURD Vişeu de Sus.
De asemenea, a fost acordată o diplomă celui mai bun comandant de echipaj, plt. adj. Cociotă Florin – Detaşamentul de Pompieri Sighetu Marmaţiei. Titlul de cel mai bun echipaj de descarcerare şi de prim ajutor a revenit tot pompierilor şi paramedicilor sigheteni.
La sfârşitul lunii iunie, ISU Maramureş va participa la faza zonală a „Competiţiei de descarcerare şi acordare a primului ajutor medical calificat”, care, în acest an, va fi găzduită de către ISU „Someş” al judeţului Satu Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.