Copilăria – o lume dintr-o altă lume, ediţia a XXII-a

0
413

Ieri, 1 iunie,  Secţia pentru copii a Bibliotecii Judeţene „Petre Dulfu” a organizat, la Ludotecă, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, un complex de activităţi dedicate copiilor.
Programul a cuprins  Festivitatea de premiere a concursurilor „Cel mai bun cititor al Secţiei pentru copii” şi „Cel mai fidel cititor al Secţiei pentru copii”, ediţia a XXII-a.
Copiii premiaţi
au fost:
Cel mai fidel cititor 2015-2016: Ştirbu Silvia Maria – Colegiul Naţional ”Vasile Lucaciu”, clasa a VI-a A.
Cel mai fidel utilizator – compartiment Ludotecă: Pletea Vlad Andrei – preşcolar.
Cel mai bun cititor 2015-2016
Preşcolari: Radu Remus – Grădiniţa ”Step by Step”; Ionescu Teodora; Ionescu Maria – Grădiniţa ”I. L. Caragiale”.
Şcolari mici: Mugur Alexandru Florian – Şcoala ”Dr. V. Babeş”, clasa 0; Belea Larissa – Şcoala ”G. Coşbuc”, clasa 0; Belea Simona – Şcoala ”G. Coşbuc”, clasa 0; Ruja Cezar – Şcoala Lucian Blaga, clasa a III-a.
Şcolari mari: Tarcea Andreea Gabriela – Şcoala „Octavian Goga”, clasa a V-a B; Suciu Lucas Valer – Liceul Teologic Penticostal, clasa a V-a.
Copiii au fost premiaţi de către directorul Bibliotecii Judeţene ”Petre Dulfu” cu cărţi şi diplome.
Un dar pentru toţi copiii prezenţi a fost covorul povestitor ”Cei trei purceluşi” realizat recent de către bibliotecarele Mara Popovici – coordonator, Csilla Temian şi Amalia Talpoş. A ajutat la realizarea lui şi Daniela Flontaş.
La activitate a luat parte un invitat special, Giulia Ştrebeli (realizatoarea expoziţiei de fotografii ”Amintiri de suflet” găzduită în această perioadă la Biblioteca Judeţeană), care a făcut poze copiilor. (o.m.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.