S-a semnat recepţia drumului Baia Sprie – Bârsana

0
437

La Consiliul Judeţean Maramureş a avut loc semnarea recepţiei finale a lucrărilor aferente proiectului „Reabilitare traseu de drum judeţean Baia Sprie (DN 18) – Cavnic (DJ 184) – Ocna Şugatag (DJ 109F) – Călineşti (DJ 185) – Bârsana (DJ 185)”. Proiectul este finanţat prin  Programul Operaţional Regional 2007-2013, Axa prioritară 2.
Recepţia s-a semnat de către reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş, în prezenţa firmei executante, a proiectantului, a dirigintelui de şantier şi echipei de implementare a proiectului.
Reprezentanţii Consiliului Judeţean Maramureş s-au declarat mulţumiţi de faptul că lucrările s-au finalizat în termenele stabilite în contract, dar şi de  calitatea lucrărilor efectuate de firma prestatoare. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu, a felicitat atât firma executantă cât şi întreaga echipă care s-a implicat în finalizarea acestui proiect, care nu a fost unul uşor.
„Aceasta este o perioadă cu multe recepţii, întrucât s-au finalizat nu doar reabilitarea Drumului Baia Sprie – Bârsana, ci  şi „Circuitul Bisericilor de Lemn din Transilvania de Nord”, două proiecte vitale pentru dezvoltarea economiei şi a turismului judeţului Maramureş” – a adăugat vicepreşedintele Emil Marinescu.
Managerul de proiect, ing. Vasile Şpan, a apreciat faptul că pe parcursul iernii n-au fost deteriorări ale drumului, fapt care relevă calitatea lucrărilor executate. (i.d.)

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.