Sală de sport modernă, inaugurată la Recea

0
1284

Noua sală de sport din comuna Recea a fost inaugurată. Evenimentul a coincis cu sărbătorirea Zilei Internaţionale a Copilului. Astfel, autorităţile locale au suprapus, într-un mod foarte potrivit, evenimentul din 1 Iunie 2016 cu inaugurarea sălii de sport, o investiţie derulată prin Compania Naţională de Investiţii (CNI) Bucureşti.
Copiii de la şcolile din comuna Recea au fost prezenţi în număr mare la evenimentul mult aşteptat de către mişcarea sportivă şi cea şcolară de pe plan local, evenimentul fiind marcat aşa cum se cuvine: cu sfinţirea obiectivului, un meci de fotbal demonstrativ între echipele de fotbal de copii din Lăpuşel şi Nistru, majorete, muzică şi voie bună. De asemenea, fiind ziua lor, copiii au fost răsfăţaţi cu pizza şi îngheţată. Sala de sport din Recea se diferenţiază de restul obiectivelor similare nu doar prin arhitectura construcţiei, care este una avangardistă, ci şi prin suprafaţa de joc ce acoperă podeaua bazei sportive. Aceasta mai poate fi regăsită doar în alte 3-4 construcţii similare din ţară, fiind una modernă şi omologată de federaţiile internaţionale de handbal şi baschet. Structural, sala şcolară de sport din comuna Recea se compune, printre altele, dintr-un cabinet medical, vestiare şi grupuri sociale pentru băieţi şi fete, precum şi alte spaţii la parter. La etaj, sala de sport dispune de o tribună cu 102 locuri, dar şi de grupuri sociale pentru spectatori – băieţi şi fete. Confortul termic în interiorul sălii de sport este asigurat de o microcentrală modernă pe timpul iernii, iar ventilaţia se realizează cu ajutorul unui performant sistem de suflante. Intrarea sportivilor şi a spectatorilor în sala de sport se realizează printr-o uşă rotativă, însă obiectivul are alte două uşi în caz de panică. În plus, pentru respectarea normelor în domeniul situaţiilor de urgenţă, sala de sport dispune şi de o ieşire de urgenţă pe partea laterală. În ceea ce priveşte sistematizarea pe orizontală, sala de sport dispune de 10 locuri de parcare, iar de jur împrejur, obiectivul are un trotuar cu zona verde aferentă.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.