Asuajul sub genericul “Iscusinţa copilăriei”

0
601

Activitatea educativă desfăşurată la Şcoala Gimnazială Asuaju de Sus, în ziua de 1 iunie 2016, a constat în testarea aptitudinilor intuitive şi sportive ale elevilor, dovedite pe parcursul celor 10 probe de concurs.
Au participat echipe de la şcolile gimnaziale din Băseşti (prof. Sebastian Rusu), Bicaz (dir. prof. Vasile Adrian Nistor), Băiţa de sub Codru (dir. prof. Silvia Bolchiş), formate din câte 4 membri (câte un elev din fiecare clasă gimnazială). Echipele şi-au desemnat câte un căpitan.
Subiectele lansate în cele zece probe au vizat capacitatea elevilor de a formula răspunsuri prompte, de a dovedi spirit creativ şi a demonstra deopotrivă avânt competitiv.
Juriul, alcătuit din profesori de la unităţile de învăţământ participante, a stabilit clasamentul: Locul I – Şcoala Gimnazială Bicaz; Locul II – Şcoala Gimnazială Asuaju de Sus; Locul III – Şcoala Gimnazială Băseşti; Lo­cul 4 – Şcoala Gimnazială Băiţa de sub Codru.
Cu toţii au primit premii şi diplome de participare. Iniţiatoarea acestei manifestări a fost prof. Monica Dulf, care a pus suflet pentru o organizare perfectă.
Prof. Emil DOMUŢA

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.