Lucas Tohătan, convocat în premieră la lotul naţional

0
665

Băimăreanul Lucas Tohătan, nou promovat cu echipa BCM Baia Mare, a fost convocat în premieră la lotul naţional de seniori de baschet.
Decizia vine să susţină prestaţiile bune pe care tînărul de 17 ani le-a avut în acest sezon al Ligii I. Reunirea lotului va avea loc în data de 20 iunie, la Bucureşti.
Odată cu începerea pregătirilor pentru Eurobasket 2017, echipa naţională de seniori va începe perioada de pregătire. Competiţia se va desfăşura în România, Israel, Finlanda şi Turcia, iar fazele superioare ale concursului continental se vor disputa în Turcia. Convocarea la lotul naţional al lui Lucas Tohătan este o realizare uriaşă a clubului BCM Baia Mare, după ce echipa a scris istorie pentru baschetul băimărean, calificîndu-se în Liga Naţională.
„Este o realizare mare pentru noi ca şi club, fiind prima convocare a unui sportiv de-al nostru la lotul naţional de seniori. Lucas este un băiat extraordinar. Dacă în următorii doi ani va avea grijă să aibă o viaţă sportivă bună şi va munci mult la antrenamente, îi prevăd un viitor strălucit. El a demonstrat deja că prin multă muncă poţi ajunge departe”, a spus Sebastian Man, antrenorul principal al BCM Baia Mare.
Lucas Tohătan şi-a dezvoltat pasiunea pentru baschet în cadrul clubului BCM Baia Mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAŢI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.